04 Oct 2021

Nieuw project: Kolenkit Noord

bespoke stedelijke ontwikkeling heeft van Woningstichting Rochdale de opdracht gekregen om de gebiedsontwikkeling te verzorgen van het gebied Kolenkit Noord. Dit gebied omvat een aantal blokken, direct ten westen van de ringweg A10, inclusief drie blokjes zogenoemde ‘Piggelmeewoningen’. Erg leuk om naar meer dan 10 jaar weer in opdracht van een woningcorporatie te werken.

 

KKN - 1 (4)

KKN - 1 (1)

KKN - 1

16 Sep 2021

Programma van AT5 geeft mooi beeld van ontwikkelingen in Nieuw-West

In een uitzending van Bouw-Woon-Leef wordt uitgebreid aandacht besteed aan de ontwikkelingen en kansen in Nieuw-West, met speciale aandacht voor de Van Deysselbuurt in Slotermeer.

Bekijk de uitzending hier.

GS - 1 (1)

10 Sep 2021

Nieuw project: Werkstad OverAmstel

 

Van de gemeente Ouder-Amstel hebben we de opdracht gekregen voor het senior projectmanagement voor Werkstad OverAmstel, Noord en Zuid. Dit dynamische gebied, waar nu onder meer Loogman, Hanos en Macro zijn gevestigd, transformeert de komende jaren naar een gemengd stedelijk gebied. Een erg leuke klus!
WOA - 1

Zoals op bovenstaande foto is te zien ligt de ruimte letterlijk te wachten op ontwikkeling.

12 Jan 2021

Pontsteiger en Lakenhal genomineerd voor Mies van der Rohe award

Twee projecten waar bespoke stedelijke ontwikkeling aan heeft gewerkt, Pontsteiger en Museum De Lakenhal, zijn genomineerd voor zijn genomineerd voor de Mies van der Rohe award. Deze belangrijke architectuurprijs wordt slechts eens in de drie jaar uitgereikt. Een grote eer voor de architecten Arons & Gelauff (Pontsteiger) en HCVA (Lakenhal).

 

Nominaties Mies vd Rohe award

08 Jun 2020

‘Bouw’ stadhuis Leiden gestart

In Leiden is gestart met de verbouwing van het stadhuis. In de eerste fase betekent dit vooral slopen.

SH - 5

 

Door het weghalen van de tussenmuurtjes die in de loop der jaren zijn toegevoegd, worden de oorspronkelijke, grotere ruimtes hersteld.

SH - 1

 

Op de bovenste verdiepingen zijn de vloeren tussen de balken uitgezaagd, wat een enorme ruimtelijkheid oplevert.

SH - 3