Bespoke ( biˈspoʊk/ Listen ): a British English word that means an item made to a buyer’s specification, with a high degree of customization and involvement of the end-user.

Missie

bespoke staat voor:

Bouke Kapteijn

Tijdens zijn studie Architectuur aan de TU Delft merkte Bouke dat de rol van projectmanager vaak nog bepalender is voor het eindresultaat, dan die van architect. Die rol bleek hem goed te liggen en nog tijdens zijn studie startte hij als zelfstandig projectmanager.

Ruim 20 jaar later heeft hij een uitgebreide ervaring opgedaan bij gemeentes en marktpartijen met het aansturen van complexe vastgoedprojecten en gebiedsontwikkelingen, met name op binnenstedelijke locaties. 

Bouke haalt zijn energie uit het overtreffen van de verwachtingen. Hij is energiek, vindingrijk en resultaatgericht. Hij kan snel analyseren en met slimme, vaak onverwachte oplossingen komen. Bouke communiceert gemakkelijk en professioneel met gebruikers, bestuurders, marktpartijen, ontwerpers en buurtbewoners. Hij is een teamspeler en kan zeggen waar het op staat, zonder weerstand te creëren. Zijn grote inhoudelijke betrokkenheid en uitgebreide procesvaardigheden maken hem overtuigend en effectief.

bekijk Boukes linkedin profiel

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bespoke gelooft in sociaal en duurzaam ondernemen. Dit implementeren we zowel in al onze projecten, als in onze bedrijfsvoering.

Sinds 2012 is bespoke stedelijke ontwikkeling 100% CO2-neutraal, door o.a. de volgende maatregelen:

icon-bike We gaan zo veel mogelijk op de fiets en met het openbaar vervoer
 icon-windmill We gebruiken groene stroom van onze eigen windmolen
 icon-eerlijk We gebruiken materialen die op eerlijke wijze zijn geproduceerd en niet schadelijk zijn voor het milieu

 

Het restant van onze CO2 uitstoot compenseren we via de Gold Standard